RECORD / PESTE 130 DE ECHIPE VOR PARTICIPA LA CUPA CLINCENI
Inchide

Trimite unui prieten

RECORD / PESTE 130 DE ECHIPE VOR PARTICIPA LA CUPA CLINCENI

Exportă PDF - RECORD / PESTE 130 DE ECHIPE VOR PARTICIPA LA CUPA CLINCENI Tipăreşte pagina - RECORD / PESTE 130 DE ECHIPE VOR PARTICIPA LA CUPA CLINCENI Trimite unui prieten - RECORD / PESTE 130 DE ECHIPE VOR PARTICIPA LA CUPA CLINCENI

publicat Vineri , 17 Iulie 2015, 0:00

Joi 16 iulie, ora 13.30, a avut loc conferința de presă prilejuită de desfășurarea Cupei Clinceni, 24-26 iulie, cel mai cuprinzător turneu de juniori din Europa de Est, destinat copiilor născuți între 2004 si 2008 inclusiv, care va aduna la start peste 130 de echipe, din țară și din străinătate.

La conferința de presă de joi (complex Belvedere, Clinceni, str. Carierei nr 82) au participat reprezentanți ai marilor cluburi bucureștene, Steaua (Valeriu Argăseală, Alex Chipciu), Dinamo (Ionel Dănciulescu), Rapid (Daniel Pancu, Adrian Iencsi), dar și reprezentanți ai FRF (Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Ionuț Badea), Federația fiind partenerul oficial al competiției.

Directorul competiției, Bogdan Apostu, a explicat câteva detalii despre Cupa Clinceni, care va începe de vineri într-o săptămână:

- Am reactualizat datele legate de echipele participante. Avem peste 100 de echipe și mai avem confirmarea a încă 24. Ne așteptăm să avem peste 130 de echipe, ceea ce înseamna peste 1.000 de tineri fotbaliști. Cred că este prima competiție de asemenea anvergură din România.

- Am facilitat cazarea la prețuri foarte bune, având negociate prețuri cu hoteluri din București. Alții au vrut să-și achite singuri cazarea. Peste 90% dintre echipe și-au rezolvat cazarea.

- Avem echipe din Macedonia, Bulgaria, Israel și din Emirate. Este posibil să ajungă și FC Emmen din Olanda. Există interes și din partea echipelor din străinătate.

- Competiția se va juca pe 6 terenuri în același timp. Avem trei terenuri cu iarbă de dimensiuni normale, avem două mai mici și unul cu gazon artficial. Se va juca pe terenuri mai mici și vor fi 14 meciuri simultan.

- Avem asigurate fondurile necesara organizării competiției. Nu va exista profit, pentru că nici nu aveam în plan așa ceva. Noi am vrut să organizăm o competiție deosebită.

- Vrem să organizăm acest turneu și în viitor. Sunt mulți oameni care muncesc pentru bunul mers al lucrurilor și nu cred că vor fi motive să primim feedback negativ.

 

Sursa foto & info www.ilfovsport.ro

Înapoi la Știri și evenimente