ANALIZĂ / LASZLO BALINT DESCRIE SITUAȚIA CLINCENIULUI ÎNAINTE DE STARTUL SEZONULUI
Inchide

Trimite unui prieten

ANALIZĂ / LASZLO BALINT DESCRIE SITUAȚIA CLINCENIULUI ÎNAINTE DE STARTUL SEZONULUI

Exportă PDF - ANALIZĂ / LASZLO BALINT DESCRIE SITUAȚIA CLINCENIULUI ÎNAINTE DE STARTUL SEZONULUI Tipăreşte pagina - ANALIZĂ / LASZLO BALINT DESCRIE SITUAȚIA CLINCENIULUI ÎNAINTE DE STARTUL SEZONULUI Trimite unui prieten - ANALIZĂ / LASZLO BALINT DESCRIE SITUAȚIA CLINCENIULUI ÎNAINTE DE STARTUL SEZONULUI

publicat , 9 August 2015, 0:00

FC Clinceni a câștigat sâmbătă amicalul disputat în compania celor de la Dunărea Călărași, scor 2-1, după ce săptămâna trecută a fost surclasată de CS Afumați, tot într-un meci de pregătire.

Antrenorul Laszlo Balint a făcut o analiză completă a săptămânii trecute, a amicalului de ieri și susține că abia așteaptă să înceapă noul sezon competițional, dar mai ales țintarul Ligii a II-a:

Despre săptămâna încheiată:

“S-a încheiat o săptămână extrem de încărcată pentru mine, una în care am învățat mult, atât datorită cursurilor excelente pe care le-am urmat la centrele de fotbal de la Mogoșoaia și Buftea, conduse impecabil de către Sandu Tabîrcă și Zoltan Kovac, cât și din experiențele prin care am trecut la echipa de club. Mi s-a întărit convingerea că în fotbal, ca în orice sport dealtfel, trebuie să fii consecvent în atitudine pentru a ajunge la o mentalitate puternică, de învingător. Noi, la FC Clinceni, am observat asta la mijlocul săptămânii, când am suferit o corecție de la CS Afumați, însă am fost cu toții preocupați să ne identificăm greșelile, să le corectăm, și, mai ales, să ne corectăm atitudinea. Mă bucură foarte mult că echipa a reacționat foarte bine, băieții au fost receptivi, și toate astea s-au văzut în meciul de ieri, de la Călărași”.

Despre amicalul cu Dunărea Călărași:

“Nu pot spune că sunt mulțumit în totalitate, chiar dacă am reușit să câștigăm (Dunărea Călărași – FC Clinceni 1 – 2). Bineînțeles, aspecte pozitive au fost și sunt importante, jocul consistent în multe momente, dar și reacția echipei după ce eram conduși la pauză, nemeritat, contează foarte mult pentru un grup în formare, cum suntem noi. Rămân aceste greșeli individuale, care din păcate se reflectă de multe ori în rezultat, dar sunt convins că vom remedia și acest aspect până la data primului joc oficial”.

Despre Liga a II-a:

“În altă ordine de idei, așteptăm cu interes țintarul ligii a doua, care va fi stabilit vineri, 14 august. Noi ne vom desfășura activitatea conform planificării, pe 15 august vom juca următorul meci de pregătire, la Clinceni, împotriva unei candidate certe la promovare, CS Mioveni, și, în funcție de programul pe care îl vom avea în debutul campionatului, vom mai perfecta încă un amical pentru data de 22 august”.

 

Sursa foto & info www.ilfovsport.ro

Înapoi la Știri și evenimente