Știri și evenimente

Știri și evenimente

ANALIZĂ / LASZLO BALINT DESCRIE SITUAȚIA CLINCENIULUI ÎNAINTE DE STARTUL SEZONULUI

FC Clinceni a câștigat sâmbătă amicalul disputat în compania celor de la Dunărea Călărași, scor 2-1, după ce săptămâna trecută a fost surclasată de CS Afumați, tot într-un meci de pregătire.

CUPA CLINCENI A AJUNS LA FINAL

Duminica seara in prezenta a peste 2000 de spectatori, s-au disputat pe terenul central finalele mari si finalele mici ale primei editii a Cupei Clinceni, cea mai mare competitie de copii si juniori din Estul Europei, care a strans la start peste 100 de echipe si peste 1000 de copii.

RECORD / PESTE 130 DE ECHIPE VOR PARTICIPA LA CUPA CLINCENI

Joi 16 iulie, ora 13.30, a avut loc conferința de presă prilejuită de desfășurarea Cupei Clinceni, 24-26 iulie, cel mai cuprinzător turneu de juniori din Europa de Est, destinat copiilor născuți între 2004 si 2008 inclusiv, care va aduna la start peste 130 de echipe, din țară și din străinătate.

BOGDAN APOSTU A LĂMURIT CE LEGĂTURĂ EXISTĂ ÎNTRE FC CLINCENI ȘI ACADEMICA

Bogdan Apostu, managerul general al celor de la FC Clinceni a ținut să vorbească în cadrul conferinței de prezentare a noul proiect al echipei, de noul legătura dintre noul club înființat și Academica Pitești, echipa lui Dan Lăzărescu

INTER CLINCENI DISPARE DIN LIGA A III-A, DAR FC CLINCENI RĂSARE ÎN A II-A

Joi, la prânz, la Complexul Belvedere din Clinceni, a avut loc prezentarea noului proiect FC Clinceni, care va prelua un loc în Liga a II-a, de la răposata Academica Argeș.

E OFICIAL / ACADEMICA REDEVINE FC CLINCENI

E oficial, după ce în ultima săptămână se zvonea că s-ar putea să dispară, Academica Argeș revine de unde a plecat și se redenumește FC Clinceni, anunță Lazlo Balint pe pagina sa de Facebook.

SCHIMBĂRI LA INTER CLINCENI: BOGDAN APOSTU – MANAGER, LASZLO BALINT – ANTRENOR

La echipa ilfoveană FC Inter Clinceni se anunță schimbări majore din acest an. FC Inter Clinceni a încheiat sezonul 2014-2015 din seria a 3-a a Ligii a III-a pe poziția a 8-a, cu 33 de puncte din 26 de partide. Ilfovenii au fost pregătiți de Dumitru Dumitriu, însă din această vară, tehnicianul de aproape 70 de ani vrea să se retragă din această meserie.

CUPA CLINCENI, CEL MAI MARE TURNEU DE FOTBAL PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN EUROPA

În perioada 24-26 iulie 2015, la Clinceni, la baza modernă din comuna ilfoveană, va debuta cel mai important turneu de juniori din sud-estul Europei. Cupa Clinceni se dorește să devină un turneu de tradiție, unde să participe an de an în jur de 120-150 de echipe, din 5 categorii de vârstă: 2004, 2005, 2006, 2007 și 2008. Directorul turneului este fostul fotbalist Bogdan Apostu, care a dat mai multe detalii despre întregul turneu la Radio Sport Total FM, în emisiunea lui Narcis Drejan, Fluier Final, pe care le vom prezenta ca idei principale:

INTER CLINCENI, ÎNFRÂNGERE NEMERITATĂ LA LIDERUL SERIEI A III-A

Inter Clinceni a pierdut vineri, în cadrul etapei a 16-a din Seria a III-a a Ligii a III-a, pe terenul liderului SCM Argeş Piteşti, însă elevii lui Ţiţi Dumitriu şi Erik Lincar au făcut un meci foarte bun.

ERIK LINCAR, PE BANCĂ ÎN AMICALUL JUVENTUS BUCUREȘTI – INTER CLINCENI 2-1

Sub comanda lui Erik Lincar, revenit în Ilfov după experiența de la CSM Râmnicu-Vâlcea, FC Inter Clinceni a pierdut, sâmbătă, la limită partida de pregătire cu Juventus București, 1-2. Meciul a avut loc pe sinteticul din cartierul Colentina, aflat în vecinătatea arenei Juventus.